تاریخ : شنبه 23 ارديبهشت 1391
نویسنده : hamidrezakhouri

همان طور که می دانید این درس از مهم ترین درس های تخصصی شما به حساب می آید و تمامی دوستانی که می خواهند در دانشگاه مورد علاقه قبول شوند حتماٌ باید روی این درس مانور زیادی بدهند. و  اما شما …

 

فنی های عزیز به دو دسته تقسیم می شوید :

کار و دانشی ها  : باید خیلی بیشتر از فنی ها تلاش کنند چون ۲ سال از فنی حرفه ای ها در این درس عقب هستند. همان طور که می دانید. این کتاب در هنرستان ها خیلی کم رنگ تدریس می شود که می توان گفت دانش آموز کار و دانشی باید برای کنکور از صفر شروع کند. ( ناراحت نباشید)

و اما …

فنی حرفه ای ها : فنی حرفه ای های خوش شانس، سال دوم و سوم دبیرستان را با این کتاب کم و بیش می گذرانند و بخوان یا نخوان یه چیز هایی از این درس یاد می گیرند ولی کسانی که این درس را توی مدرسه خوب خوندند می تونند در کنکور به نمره ی مورد علاقه خود تبدیل کنند.

حال چه کار و دانش درس خوانده اید و چه فنی و حرفه ای به موارد زیر خوب گوش دهید.

بعضی از دانش آموزان با وجود اینکه زحمت زیادی برای این درس می کشند نتیجه چندانی نمی گیرند و از این درس خسته می شوند و فکر گرفتن نمره از این درس را از دهن خود بیرون می برند اما چاره کجاست ؟ چه کار باید کرد ؟

درست است که طراح سوال در این درس واقعاٌ دستش باز است و می تواند دانش آموز را با آوردن شرایط خواص در کد برنامه آنان را گول بزد و به جواب درست نرساند و از طرفی طراحان سوال امروزه نه تنها جواب درست را معمولاٌ گزینه یک نمی گذراند بلکه سوال را طوری طرح می کنند که کاربر را دچار اشتباه اندازند و دانش آموز نتواند با حد اقل علم خود به جواب درست برسد.

راه نجات کجاست؟

هر کاری راهی داره و باید به چاره اندیشید.

۱-) قبل از خواندن این درس باید یک برنامه ریزی دقیق روی آن داشته باشیم. ۲۰ سوال * ۱۵ ( چون ضریب وی بی ۱۵ است ) = ۳۰۰ امتیاز که مساوی با دو درس شبکه و بانک اطلاعاتی شما  است و ارزش زیادی دارد. پس به همین سادگی می توان فهمید که حد اقل باید دو برابر درسی مثل شبکه  یا بانک باید برای آن وقت گذاشت.

۲-) شما از چه کتابی استفاده می کنید ؟ قلم چی ؟ علم و فن ؟ علوی ؟ کدام ؟

اگر تا به حال نمی دانستید یا به آن اهمیت نمی دادید باید به اطلاع شما برسانم که مهم ترین گام در خواندن این درس وقت گیر باید فقط و فقط و فقط و فقط ….. از کتاب آموزش و پروش فنی و حرفه ای کشور استفاده کنید. ( کار دانشی ها دقت کنند کتاب ویژوال بیسیکی را که معلم شما به شما داده است را دور بیاندازید و فقط و فقط کتاب فنی و حرفه ای که قرار است سال آینده از آن سوال طرح شود را یاد بگیرید. من نمی گم که اون کتاب ها یاد نمی دن یا خوب نیستند، اون کتاب ها اگر هم خوب یاد بدهند ، موضوع آموزششان با سوالات کنکور از زمین تا آسمون فرق داره و اصلاٌ نمیشه  با کتاب های فنی و حرفه ای کشور مقایسه کرد) و شما را از هدف اصلی کنکور که نمره گرفتن است دور می اندازه و این حرف من زمانی که از سر جلسه کنکور اومدی مشخص میشه که دوستات می گن چیکار کردی ؟ ۱۰۰ زدی ؟ می گی برو بابا اصلاٌ سوالاتش اون طوری نبود که من خوندم ( دیگه پشیمانی فایده ای نداره) پس یادت نره که باید از کتاب فنی و حرفه ای استفاده کنی ، اگر چه کار و دانشی هستی.

۳-) یک سری از سوالات کنکور کاملاٌ مشخصه از کجا می آد ولی با اینکه می دونی نمی تونی به سوالات درست جواب بدی. هر چقدر هم سعی می کنی یک دفه درست میشه یک دفه نادرست میشه در کل می ترسی که اگر سر جلسه نتونی درست بزنی چی که باعث میشه سر کنکور بترسی و خرابش کنی خوب حالا مشکل از کجاست؟

ببین دوست عزیز شما وقتی یک کتاب را می خونی باید بفهمی اون قسمت چی را داره یاد میده یه عنوان مثال خوب دقت کنید.

همه شما کار با تابع msgbox را خوب بلدید و طراح سوال کنکور هم این را خوب می دونه ، ولی اگر طراح سوال بخواد از این قسمت سوال را طرح کنه فکر می کنین که چطور سوالی طرح می کنه؟

میگه msgbox “are ou sure”,vbinformation”,”exit”

آره؟ فکر می کنین میگه این کد چه کاری انجام میده ؟

سخت در اشتباه هستید. خوب معلومه که همه می تونن این را بفهمند که کار این یک خط کد چیه ؟ پس طراح سوال چطوری سوال را طرح می کنه؟

تابع زیر چه کار انجام نمی دهد ؟ یا خروجی کدامیک نمی باشد؟

result = MsgBox(“would you like to exit?”, 32 + 3 + 512)

Print result

آیا هنوز هم همه ی افرادی که به سوال بالا جواب می دادند می توانند به این سوال جواب بدهند؟

مطمئن باشید تنها ۵ درصد افرادی که به سوال بالا جواب می دادند می توانند به این سوال جواب مطمئن بدهند و ۵ درصد دیگر هم که به طور شانسی جواب می دهند روی هم رفته ۱۰ درصد به این سوال پاسخ درست داده اند.

حالا این برنامه را دنبال می کنیم.

کادری با عنوان “would you like to exit” با آیکن اطلاع یا information که عدد ۳۲ معرف آن است به همراه ۳ دکمه Yes No cancel  را نشان می دهد که به صورت پیش فرض دکمه ی enter روی دکمه cancel قرار گرفته شده است. و عدد ۵۱۲ معرف این عمل است و زمانی که کاربر enter را بزند دکمه ی Cancel فشرده می شود و مقدار ۲ به عنوان خروجی در متغیر msgbox قرار می گیرد.

یه کمی سخت بود درسته؟  حال شما اگر این قسمت از ویژوال را با تمام پارامتر هایی که در کتاب فنی و حرفه ای کشور توضیح داده شده، فقط یک مقدار را ندانید ( فقط یک مقدار) مثلاٌ عدد ۳۲ را ندانید که این پارامتر چه کاری می کند و عدد مربوطه به آن را حفظ نباشید تمام دانش شما در این سوال به کار نمی آید و از طرفی یک گزینه را به اجبار انتخاب می کنید و در نتهایت به گزینه غلط منتهی می شود.

 

خوب ما حالا این موراد را دانسته ایم از کجا شروع کنیم ؟

می گن حتی یک خط از کتاب را هم نباید از خواندن جا انداخت ولی به اعتقاد من نباید حتی یک کلمه را هم از ملکه ی ذهن دور نگاه داشت. یعنی  تمام عدد ها را شما باید از اسم خودتات بهتر حفظ کنید و بدانید که کار این مقدار چیست ؟ تا در سر جلسه اشتباه نکنید. اینجا MsgBox بود دفعه ی بعد Inpu Box است و دفعه ی بعدش هم line و pset یا هر دستور دیگیه فقط یادتان باشد یک مبحث در وی بی را یا نخوانید یا اگر می خوانید ۱۰۰ درصد درست بخوانید تا در آن قسمت از تسلط کامل برخوردار باشید چون اگر همه قسمت ها را  نخوانید بهتر است تا همه جا ها ی کتاب را ضعیف بخوانید چون در کنکور سوالات را حلقه تو حلقه می دن و شما هول میشی و اشتباه محاسبه می کنی و یک گزینه غلط را علامت می زنی و نه تنها نمره گیرت نمی آد بلکه اون سوال قبلی را هم که درست زدی از دست می دی.


|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
موضوعات مرتبط: چگونه ویژوال بیسیک را برای کنکور بخونیم؟ , ,

صفحه قبل 1 صفحه بعد

آخرین مطالب

/
از این که به وبلاگ من سر زدید خیلی خیلی ممنونم باتشکر حمیدرضاخوری